Bear Grylls investește 23 de milioane de euro în amenajarea unui apartament luxos la Londra

Bear Grylls investește 23 de milioane de euro în amenajarea unui apartament luxos la Londra
Bear Grylls nu se uită la bani când vine vorba de o casă impunătoare. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 August 2021
Data actualizare: 30 August 2021
Are stil. Expertul în supraviețuire Bear Grylls și-a ales un loc neobișnuit pentru amenajarea unuia dintre cele mai luxoase apartamente de locuit pe care le-a văzut Londra. Cum arată impresionanta clădire.

Bear Grylls (47 de ani) și soția lui, Shara, vor admira priveliștea râului Tamisa de la terasa apartamentului lor luxos care e în amenajare la Londra. Expertul în supraviețuire a cumpărat trei spații în interiorul unei foste centrale electrice, devenită centru comercial și de locuit.

Va fi unul dintre cele mai impunătoare apartamente din Londra. Va fi, cu siguranță, total diferit de ceea ce face la TV”, a dezvăluit o sursă citată de The Sun despre investiția de peste 23 de milioane de euro pe care Grylls o va face aici.

Citește și: EXCLUSIV - Bear Grylls: „Trebuia să mor de multe ori! Dar nu vreau să ajung la o vârstă înaintată într-o stare perfectă”

Battersea Power Station a fost o centrală ce alimenta cu energie electrică o cincime din suprafața Londrei. Depășită tehnologic, centrala a fost abandonată și, după decenii de stat în paragină, ea a fost transformată pentru a găzdui centre comerciale, apartamente de locuit și restaurante.

Noua clădire a devenit repede o atracție pentru oamenii cu bani, care au cumpărat spații pentru amenajarea de sedii de afaceri sau de locuit. Experții spun că cel mai scump apartament construit aici sare de 40 de milioane de euro.

Bear Grylls mai deține un loc cu totul special, o insuliță din Țara Galilor pe care a cumpărat-o în 2001. Aici și-a ridicat o casă, în care locuiește împreună cu familia sa. Detalii AICI.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies