• PRO TV
  • Bebelușii pandemiei de coronavirus. Cine sunt copiii-vedetă care s-au născut în 2020

Bebelușii pandemiei de coronavirus. Cine sunt copiii-vedetă care s-au născut în 2020

Bebelușii pandemiei de coronavirus. Cine sunt copiii-vedetă care s-au născut în 2020

Să faci copii în secolul XXI este o provocare uriașă, dacă te gândești ce planetă le lăsăm drept moștenire. Dar să naști în timpul unei pandemii precum cea de acum e o experiență și mai riscantă.

Copiii care s-au născut în acest an au dat cel mai greu test posibil din primele secunde ale noii lor vieți. Au intrat într-o lume închisă în case, de teama unui inamic invizibil. Cine sunt vedetele care cred că au fost binecuvântate în anul pandemiei de coronavirus.

Tataee (Vlad Irimia)

Rapperul român a ajuns la al patrulea copil cu soția lui. La 27 iunie, Mona Irimia a adus pe lume un băiat pe care ei l-au botezat Gavril George. Din 2017, cei doi locuiesc la Barcelona, „într-o casă în vârf de munte”, cum a numit-o artistul.

Dana Rogoz

Actrița de 34 de ani a născut pentru a doua oară, la 20 mai 2020, o fetiță pe nume Lia Elena. Dana Rogoz a mărturisit că a plâns mult la această naștere. „Da, am plâns foarte mult la această naștere. Mult mai mult decât la Vlad. Dat fiind tot contextul, emoțiile au fost mult mai mari”, a scris actrița pe blogul ei.

Tily Niculae 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) on

Aflată la al doilea copil, actrița Tily Niculae a dezvăluit că pe 26 martie a adus pe lume pe „cel mai bun, pufos și dorit copil”. Băiețelul ei s-a născut în timpul stării de urgență, decretată în România la 16 martie 2020. Însă, ziua de 26 martie are altă însemnătate pentru actriță, fiindcă într-o zi de 26 martie, dar cu 10 ani înainte, s-a căsătorit civil cu actualul ei soț, chiar de ziua lui.

Richard Gere

Actorul de 70 de ani crede în minuni, așa că cel de-al doilea copil pe care îl are cu actuala soție, Alejandra Gere (Silva), nu poate fi decât un miracol. Al doilea lor fiu s-a născut în plină carantină în New York, la jumătatea lunii aprilie. Cei doi soți s-au refugiat la ferma pe care o dețin în statul New Yok, pentru a-și proteja copiii de noul coronavirus.

Ayda Field

Ayda Field și Robbie Williams au anunțat venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, prin intermediul unei mame-surogat.

De Ziua Îndrăgostiților vrem să sărbătorim dragostea în cel mai minunat mod... Beau Benedict Enthoven Williams. În ceea ce-l privește pe Coco, biologic el este al nostru, dar născut prin aceeași incredibilă mamă-surogat. Suntem binecuvântați să-l avem în brațele noastre pe fiul nostru sănătos și să fim, oficial, compleți ca familie”, a scris actrița Ayda Field pe Instagram.

Usain Bolt

Multiplul campion mondial și olimpic a devenit tatăl unei fetițe în luna mai a acestui an. Micuța a fost botezată Olympia Lightning și e văzută ca o binecuvântare a familiei, fiindcă a venit pe lume în timpuri atât de grele. Atletul a dezvăluit că nașterea fiicei sale i-a schimbat perspectiva asupra vieții și privește cu încredere spre viitor.

Bernie Ecclestone

Fostul șef al Formulei 1 s-a declarat mândru de fiul lui, Ace, născut la începutul lunii iulie. În vârstă de 89 de ani, Bernie Ecclestone avea 3 fete din relațiile lui anterioare și își dorea un copil și cu actuala soție, Fabiana Flosi (44 de ani).

Iggy Azalea

Arista a născut un băiat la începutul lunii iunie, căruia nu i-a dezvăluit numele. Ulterior s-a aflat că micuțul a fost botezat Onyx Carter. 

Vreau să-i păstrez viața privată, dar voiam să se știe că el nu e un secret și că îl iubesc dincolo de cuvinte”, a spus artista pe Instagram. Iggy Azalea nu e căsătorită, ci e într-o relație cu rapperul Playboi Carti. 

Enrique Iglesias

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Artistul și soția lui, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, au salutat venirea pe lume a celui de-al treilea lor copil, o fetiță pe nume Sunshine. Cei doi mai au doi copii gemeni, Lucy și Nicholas, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Enrique și Anna trăiesc împreună de aproape 20 de ani, însă nu s-au căsătorit în stil tradițional. Întotdeauna, fosta tenismenă a susținut că pentru ea prioritari sunt copiii, nu căsătoria.

Elon Musk

Fondatorul Tesla și SpaceX a dezvăluit că e tată pentru a șaptea oară. Iubita lui, Claire Boucher, a născut un băiat al cărui nume a fost refuzat de Departamentul de Sănătate Publică din Los Angeles deoarece conține cifre și simboluri. În final, Musk și-a botezat copilul X AE A-XII Musk.

Boris Johnson

Premierul Marii Britanii s-a declarat fericit după venirea pe lume a celui de-al șaselea copil al său. Vestea a venit la scurt timp după ce Boris Johnson a fost externat din spital, unde s-a tratat de infecția cu noul coronavirus.

Băiatul, care a venit pe lume în condiții speciale, cu o lună mai devreme decât se aștepta, este primul moștenitor al demnitarului cu actuala logodnică, Carrie Symonds.

Quentin Tarantino

Cineastul Quentin Tarantino și soția lui, Daniella, au confirmat în februarie că au un băiat. Primul lor copil s-a născut la Tel Aviv, Israel, la doar o zi după ce primul caz de coronavirus a fost confirmat în acestă țară.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni