Bernie Ecclestone, declarații șocante despre Putin și războiul din Ucraina: „Onorabil! A făcut ce a spus”

Bernie Ecclestone, declarații șocante despre Putin și războiul din Ucraina: Onorabil! A făcut ce a spus
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Martie 2022
Data actualizare: 15 Martie 2022
Noul sezon de Formula 1 este pe cale să înceapă, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a început războiul din Ucraina, reprezentanții FIA (Federația Internațională de Automobilism) au afirmat că Marele Premiu al Rusiei, care trebuia să aibă loc pe 25 septembrie, a fost anulat.

„Campionatul Mondial de Formula 1 ajunge în țări din întreaga lume cu o viziune pozitivă, de a uni oamenii, aducând națiunile împreună. Urmărim ce se întâmplă în Ucraina cu tristețe, șoc, dar și cu speranța unei soluționări rapide și pașnice a crizei actuale. Este imposibilă organizarea Marelui Premiu al Rusiei în circumstanțele actuale”, au spus reprezentanții FIA.

După acest anunț, Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1, a dat o declarație de-a dreptul șocantă la Times Radio.

„Ca persoană, îl consider foarte direct și onorabil. Vladimir Putin a făcut exact ce a spus că va face, fără să mai dea explicații. Marele Premiu al Rusiei depinde foarte mult de situația dintre Ucraina și Rusia. Nu va fi nicio diferență dacă se mai ține sau nu cursa în Rusia. Poate că alți oameni cred că Rusia a făcut ce trebuia. Cum poate cineva să judece ce se întâmplă astăzi?”, a spus Bernie Ecclestone despre Vladimir Putin și despre războiul din Ucraina.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Păstrăv în papiotă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!