Betty Blue, fiica lui Florin Salam, cea mai sexy apariție din acest an! Fanii au reacționat instant: „Superbă”

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, cea mai sexy apariție din acest an! Fanii au reacționat instant: Superbă
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 26 Aprilie 2021
La doar 20 de ani, Betty Blue, fiica lui Florin Salam, este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate artiste din România.

Tânăra nu a profitat doar de notorietatea tatălui său, ci a dorit să se facă remarcată și datorită calităților ei muzicale.

După ce a cucerit internetul cu „Într-o secundă” și „Acolo sus”, melodii care au adunat împreună peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, Betty Blue a fost în centrul atenției și datorită a două colaborări de succes, una alături de tatăl ei, iar una alături de verișoara ei: „Tăticul meu, fetița mea” (feat. Florin Salam) și „Amândouă” (feat. Bia).

Betty Blue este și foarte urmărită pe Instagram, acolo unde are peste 400.000 de fani. Zilele trecute, artista le-a făcut câteva surprize acestora și a postat două fotografii în care este foarte sexy.

„Semeni cu Kim Kardashian”, „Ce dotată”, „Ești superbă” și „Cea mai frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat în dreptul imaginilor care au adunat mii de like-uri.

foto: Instagram Betty Blue

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Dinozaur surprins pe camera de supraveghere!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies