Betty Vișănescu și-a pus silicoane. Cum se simte fiica lui Florin Salam după operația estetică

Betty Vișănescu și-a pus silicoane. Cum se simte fiica lui Florin Salam după operația estetică
Citeste mai mult despre: betty salam,
Data publicarii: 18 Aprilie 2022
Data actualizare: 18 Aprilie 2022
Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a suferit recent o intervenție estetică. Mai exact, artista și-a pus silicoane. 

Betty a devenit mamă în 2018, iar sarcina și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic. ”Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întodeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.

Betty Vișănescu și-a pus silicoane

Așadar, Betty a luat decizia de a-și face o intervenție estetică la nivelul sânilor. Imediat după operație, artista a ținut să le spună fanilor ei cum se simte. ”Sunt bine. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală, este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită. Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit în sfârșit această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine”.

Ulterior, aceasta a dezvăluit că se confruntă cu dureri, mai ales când trebuie să doarmă. ”Mă doare tot corpul deoarece eu sunt obișnuită să dorm pe burtă sau într-o parte, iar acum nu am voie să ”folosesc” aceste poziții, este o tortură. Prefer să respect toate sfaturile medicului, decât să fac ceva de capul meu, ca apoi să pățesc ceva, Nu este o interevenție ușor de suportat. ”Baba suferă la frumusețe”. 

Sursă foto: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!