Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă? Ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei

Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă? Ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Alex Bodi,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Septembrie 2020
Data actualizare: 16 Septembrie 2020
Încă de când s-au cunoscut, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de o relație cu năbădăi: s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar la începutul lunii părea că se iubesc din nou la fel de mult ca în prima zi.

Cum nimic nu poate fi bătut în cuie când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, jurnaliștii de la Playtech anunță acum că frumoasa vedetă ar avea din nou probleme cu partenerul ei: o filmare apărută în spațiul public îl arată pe acesta în timp ce o strânge de gât pe Bianca Drăgușanu în fața unui local de fițe din București. Mai mult decât atât, se pare că la întreaga scenă a luat parte și unul dintre prietenii lui Alex Bodi, care o lovește cu palma peste cap pe vedetă!

Contactați pentru a dezvălui ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au negat incidentul, afirmând că nu este vorba despre nicio agresiune.

„Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 4
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies