Bianca Drăgușanu: "Bineînțeles că nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar" 

Bianca Drăgușanu: Bineînțeles că nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, iubire, masina,
Data publicarii: 13 Octombrie 2021
Data actualizare: 13 Octombrie 2021
Bianca Drăgușanu dă dovadă de sinceritate când vine vorba de relațiile ei, dar mai ales de alegerile pe care le face când e vorba de bărbați.
Cu riscul de a fi judecată, în cadrul unei emisiuni, blonda a mărturisit că pentru ea contează partea financiară - în condițiile în care ea însăși are un anumit nivel la care a ajuns cu greu. A afirmat în același timp și că are nevoie la fel de mult de respect și de iubire: 

''În momentul de față iubirea începe și se construiește cu respect, trebuie să mă respecți, după care vine alt cuvânt important în definiția iubirii. Trebuie să mă adori, trebuie să mă faci prioritate și trebuie să-mi dai cel mai prețios lucru pe care-l avem cu toții, timp. Momentul în care eu simt toate lucrurile astea încep să cred că mă iubești. Și apoi, bineînțeles, că nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar pentru că eu sunt o femeie care o am partea asta materială câștigată și sunt învățată să trăiesc la un anumit nivel de viață. Nu pot și mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu Skoda Octavia, înseamnă că ceva nu merge acolo'', a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni moderate de Mihai Ghiță.

FOTO: BIANCA DRAGUȘANU INSTAGRAM

Vezi și VIDEO: Squid Games pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies