Bianca Drăgușanu, dată în judecată de Alex Bodi, din cauza pozelor în care apărea cu fața tumefiată

Bianca Drăgușanu, dată în judecată de Alex Bodi, din cauza pozelor în care apărea cu fața tumefiată
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Alex Bodi,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Martie 2021
Data actualizare: 11 Martie 2021
În prima partea a lunii Februarie, Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea când a prezentat în mediul online mai multe fotografii în care apărea cu fața tumefiată.

La acea vreme, vedeta afirma că face publice imaginile pentru a nu fi cumva șantajată în viitor, precizând că l-a dat în judecată pe bărbatul care i-a aplicat în trecut mai multe corecții fizice și pe care l-a iubit, fără a spune exact numele acestuia.

Presa tabloidă a scris imediat că ar fi vorba de Alex Bodi, însă acesta a negat acuzațiile și, mai mult decât atât, acum s-a aflat că a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu pentru afirmațiile pe care aceastea le-a făcut.

„Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut”, ar fi spus în cadrul unei emisiuni mondene avocatul lui Alex Bodi, potrivit jurnaliștilor d la Fanatik.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!