A făcut-o și pe asta! Bianca Drăgușanu, noua imagine a unui studio de chat: Cum a apărut în tot Bucureștiul

A făcut-o și pe asta! Bianca Drăgușanu, noua imagine a unui studio de chat: Cum a apărut în tot Bucureștiul
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Bucuresti, chat,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 29 Aprilie 2021
Profitând de faptul că Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din România, un studio de modele online i-a făcut o propunere surprinzătoare vedetei: să fie imaginea companiei.

Zis și făcut, iar de câteva zile centrul Bucureștiului este plin de afișe prin care Bianca Drăgușanu le îndeamnă pe tinere și nu numai să își schimbe jobul și să înceapă o carieră în... videochat!

„Salariului tău îi lipsește o cifră? Schimbă-și jobul”, „Zici că nu le poți avea pe toate? Schimbă-și jobul” și „Ai văzut Parisul doar în filme? Schimbă-și jobul” sunt doar câteva dintre mesajele care apar alături de poza cu Bianca Drăgușanu, pe Bulevardul Unirii din București.

Această industrie s-a dezvoltat foarte mult în România în ultimii ani, iar un studiu realizat anul trecut a scos la iveală că în țara noastră există peste 100 de studiouri profesioniste de videochat și încă peste 3.000 de modele care lucrează independent. Iar câștigul lunar mediu este de 3.000 de dolari!
 

Că tot a explodat bula noastră ieri și ne plac cifrele și articolele lungi, iată un articol de duminică, căci și...

Publicată de Costin Cocioabă pe Duminică, 25 aprilie 2021


Fotografiile realizate pe străzile din București cu reclama în care apare Bianca Drăgușanu s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare, iar cei mai mulți internauți au atacat în termeni duri campania agresivă de promovare.

„Oriunde întorci capul în România, 1 din 5 femei sub 40 este model de videochat” și „Înțeleg, ea ca ea, că o face pentru bani. Dar voi, cei care vă ocupați cu reclamele de pe stâlpi și ați fost de acord cu aceste reclame, nu v-ați gândit ce impact emoțional pot avea aceste mesaje în mintea unui copil sau, mai mult, în mintea unui adolescent sărac? Mai ales după această pandemie” au fost doar câteva dintre reacțiile de pe Facebook.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
 

A ieșit cu sabia în stradă de Paște! - Trending Review cu Daragiu - episodul 65

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!