Bianca Dragusanu, mesaj care a atras atenția pe Instagram: "Nu e despre a fi perfect"

Bianca Dragusanu, mesaj care a atras atenția pe Instagram:  Nu e despre a fi perfect
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Alex Bodi, mesaj, relatie,
Data: 04 Octombrie 2020
În ultimele zile, un filmuleț de la Can Can care o prezenta pe Bianca Dragușanu într-o ipostază în care nimeni nu ar trebui să fie vreodată - învinețită, cu dificultăți la mers și cu o evidentă stare de rău, sugera că Bianca ar fi fost agresată de partenerul ei, Alex Bodi.
Bianca nu a confirmat și nu a infirmat categoric ce i s-a întâmplat, dar a dat de înțeles că acum e bine fizic și că nu se simte în pericol. Mai mult, s-au făcut speculații că ar fi plecat din țară și vedeta chiar a postat o poză pe Instagram, în parteneriat cu o firmă care comercializează ochelari, poză pe care a localizat-o în Maldive.

Citește și

 


Dar fotografia care atrage atenția pe contul ei e una alături de Alex Bodi, publicată în weekend. Alături de imagine, Bianca a scris un text care poate avea multe înțelesuri, dar pe care, în contextul actual, toată lumea îl asociază cu Alex Bodi.

“Nu e despre a fi perfect. E despre efort! Și când depui efort în fiecare zi, atunci se întâmplă transformarea. Și atunci se petrece schimbarea."

Mulți se gândesc la un apropo pe care l-ar face Bianca la ideea de transformare și schimbare a iubitului ei, chiar dacă și mai mulți consideră că în astfel de situații, dacă Bodi e într-adevăr o persoană violentă, cum a fost acuzat, schimbarea nu e ceva în care e ușor să crezi. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALIE DIN EMISIUNILE PREFERATE:FOTO: INSTAGRAM BIANCA DRAGUȘANU

FULLSCREEN
Bianca Dragusanu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies