Bianca Drăgușanu, mesaj pentru chirurgul vedetelor, Călin Doboș, condamnat pentru malpraxis

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru chirurgul vedetelor, Călin Doboș, condamnat pentru malpraxis
Bianca Drăgușanu s-a operat la medicul Călin Doboș. FOTO: @biancadragusanu18
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Decembrie 2020
Medicul Călin Doboș, care a efectuat intervenții de înfrumusețare în cazul mai multor vedete din România, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. El a fost arestat în timp ce încerca să părăsească țara. Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu.

Călin Doboș a fost găsit vinovat de moartea unei paciente, la 7 ani de la evenimentul tragic, și a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Chirurgul vedetelor a fost incriminat pentru o liposucție nereușită și, imediat după ce a aflat verdictul, a încercat să părăsească România. A fost prins la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, sâmbătă dimineață.

Citește și

Printre vedetele care au fost operate de medicul Călin Doboș se numără Nicoleta Luciu, Claudia Pavel, Denisa Tănase, Vica Blochina și Bianca Drăgușanu.

Într-o postare pe Facebook, Bianca Drăgușanu și-a declarat susținerea pentru medicul condamnat pentru ucidere din culpă.

Te iubesc!”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețeaua socială.

Vedeta și-a făcut primul implant de sâni la vârsta de 23 de ani, iar la începutul acestui an a apelat la dr. Călin Doboș pentru schimbarea siliconului. Mai mult, Bianca a recunoscut că și-a pus implanturi în fese, fiindcă îi place să se „tuneze”.

La începutul anului, ea mărturisea că a apelat la chirugia plastică fiindcă mulți ani a fost complexată de cum arăta. Astfel, a investit în corpul ei pentru a scăpa de complexe și de a câștiga bani.

Prima reacție a echipei lui Călin Doboș: „Condamnarea lui Călin este șocantă”

Prin intermediul unui comunicat de presă, echipa de comunicare a medicului Călin Doboș a declarat că vestea condamnării sale a fost total neașteptată.

Condamnarea lui Călin Doboș este șocantă, mai ales pentru că acesta a fost achitat de prima instanță care a judecat dosarul, fiind declarat nevinovat. În plus, au fost invalidate multe dintre documentele de medicină legală existente la dosar, întocmite fără respectarea legilor și regulamentelor în vigoare. Se naște astfel întrebarea pe ce se bazează condamnarea sa, atâta vreme cât nu există acte medicale valide care să indice acest lucru”, se arată în documentul citat de spynews.ro.

Mai mult, susțin cei care lucrează cu el, doctorului i s-a refuzat dreptul să participe la efectuarea expertizelor medico-legale, „iar pe parcursul constatărilor medico-legale s-au realizat ingerințe de către alți medici curanți ai victimei, în scopul denaturării aflării adevarului.”

Familia femeii care decedat spune că nu are odihnă de la dispariția ei. „Noi ne-am ales aşa, cu o suferinţă imensă, toată familia. Cu un copil rămas singur, fără mamă, fără tată, şi handicapat de gradul 2. El a pledat tot timpul nevinovat, adică n-a avut un pic de conştiinţă să spună băi, am greşit, îmi asum”, a mărturisit fratele victimei, conform Stirileprotv.ro.

Fotografii: PRO TV/@biancadragusanu18

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, mesaj pentru chirurgul vedetelor, Călin Doboș, condamnat pentru malpraxis
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies