Bianca Drăgușanu, înregistrare șocantă din apartamentul lui Gabi Bădălău: „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”

Bianca Drăgușanu, înregistrare șocantă din apartamentul lui Gabi Bădălău: Calmează-te! Lasă cuțitul jos
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Gabi Badalau,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Februarie 2021
Data actualizare: 22 Februarie 2021
De câteva săptămâni, despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se spune că ar forma un cuplu, însă cei doi nu au confirmat acest lucru, chiar dacă au fost fotografiați împreună în vacanță în Dubai și Maldive.

O înregistrare care circulă de câteva zile în mediul online și care a fost publicată de jurnaliștii de la Cancan demonstrează că Bianca și Gabi sunt cel puțin buni prieteni, deoarece diva a fost cel puțin o dată la bărbat acasă.

Sursa citată notează că în înregistrarea audio care a fost realizată acasă la Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu este acuzată că ar cere bani în schimbul unor servicii sexuale. „Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’”, afirmă Gabi Bădălău, care este corectat: „15.000”.

Discuția la care au luat parte și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, și Valentin Brăescu, prieten al celor două femei, a degenerat la un moment dat, iar Bianca Drăgușanu a luat de pe masă un cuțit! „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”, se aude spunând Iulia Sălăgean.

Apoi, atât Iulia, cât și Valentin, au acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de mai multe lucruri, cei doi afirmând că au și dovezi în acest sens. „Trăgeai linii cu Mutu”, se aude spunând Iulia Sălăgean, în timp ce Valentin Brăescu spune: „Te-a luat tot Bucureștiul. Trăgeai linii”.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Vezi și: Adevărul despre sărutul Cristinei Ich cu Alina Ceușan! - Trending Review cu Daragiu - episodul 55
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies