Bianca Drăgușanu, șocată de întrebarea fiicei ei, Sofia. „Noi de ce nu locuim ca o familie?”

Bianca Drăgușanu, șocată de întrebarea fiicei ei, Sofia. Noi de ce nu locuim ca o familie?
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Sofia, Victor Slav,
Data publicarii: 23 Iulie 2021
Data actualizare: 23 Iulie 2021
După o relație destul de zbuciumată, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis cu ani în urmă să pună capăt relației lor, chiar dacă pe lume venise fetița lor, Sofia.

Iată că, Sofia a crescut și a ajuns la vârsta la care pune foarte multe întrebări, iar în atenția fetiția au intrat chiar părinții ei.

Recent, în podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a primit o întrebare la care nu a știut ce să răspundă și care a șocat-o. “Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui”, a spus Bianca Drăgușanu.

Vedeta a mai spus că Sofia își dorește foarte mult ca părinții ei să fie împreună. ”Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez".

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies