Bianca Drăgușanu, talie ireal de subțire în cele mai noi imagini

Bianca Drăgușanu, talie ireal de subțire în cele mai noi imagini
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, talie,
Autor: Doina Goanta
Data: 08 Ianuarie 2020
Urmărită de aproape un milion de oameni pe Instagram Bianca Drăgușanu fascinează cu pozele sexy pe care le postează. În cele mai recente imagini, fanii au remarcat că vedeta are o talie ireal de subțire.

Fie că e vorba de Photoshop sau nu, Bianca pare “trasă prin inel”. Fanii i-au reproșat în repetate rânduri că este prea slabă, însă vedeta pare că se simte excelent în pielea ei. 

Bianca Drăgușanu face mult sport și postează adesea imagini de la sala de fitness. Îmbrăcată într-un costum de fitness negru, ultra mulat pe corpul ei suplu, Bianca este imposibil de ignorat la sală. 

Extrem de dedicată rețelelor sociale, Bianca a recunoscut că pentru ea Instagramul este o sursa serioasă de venit. Aproape toate postările vedetei sunt publicitare.

 “Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac și 20.000! Ați înțeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Capatos.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, talie ireal de subțire în cele mai noi imagini
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies