Bianca Drăgușanu, vacanță de vis în Thailanda împreună cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, vacanță de vis în Thailanda împreună cu Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu s-a simțit bine printre elefanți. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Octombrie 2022
Data actualizare: 03 Octombrie 2022
Oficial îi merge bine. Bianca Drăgușanu este „recunoscătoare pentru viața frumoasă”, iar responsabil de asta este și Gabi Bădălău. Afaceristul de 35 de ani a dus-o într-o vacanță exotică, unde Bianca a făcut baie cu elefanții.

Deși orice relație are suișuri și coborâșuri, Bianca Drăgușanu se concentrează pe tot ce-i oferă mai bun viața. Are o fiică sănătoasă și voioasă, afacerile merg strună, iar omul după care i s-au aprins călcâiele face eforturi să o țină lângă el.

La sfârștul lunii septembrie, Gabi Bădălău a preferat să amâne verdictul în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu pentru a pleca în vacanță, în Thailanda, cu Bianca Drăgușanu.

Escapada a fost un motiv pentru Bianca să se declare recunoscătoare pentru viața frumoasă pe care o are. Fosta asistentă TV a luat masa la cele mai scumpe restaurante, a testat cele mai căutate plaje, distracții locale și petreceri și a făcut baie cu elefanții.


FOTO: @biancadragusanu18

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au vrut să fie departe de România pentru a sărbători ziua de naștere a omului de afaceri. „Happy birthday, love!” i-a urat blondina în puținele imagini împreună postate pe rețelele sociale.

La întoarcerea în România, afaceristul ar trebui să încheie conturile cu fosta soție, Caludia Pătrășcanu, cu care nu a ajuns încă la un consens în ceea ce privește condițiile separării.

La mijloc sunt doi copii minori, pe al căror program cei doi foști soți se ceartă de aproape trei ani.

Fotografii: @biancadragusanu18

Vezi și VIDEO:

  • Bianca Drăgușanu privește spre apus îmbrăcată în costum de baie, în timp ce se scaldă cu elefanții în vacanța din ThailandaVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies