Bogdan de la Ploiești, mesaj neașteptat după ce a văzut mesajele primite de Cristina Pucean: „E dezamăgitor”

Bogdan de la Ploiești, mesaj neașteptat după ce a văzut mesajele primite de Cristina Pucean: E dezamăgitor
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 08 Decembrie 2022
Data actualizare: 08 Decembrie 2022
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost protagoniștii unei adevărate telenovele luna aceasta. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, apoi dansatoarea a publicat mai multe imagini în care manelistul părea să o fi înșelat. Aseară, ei au recunoscut că toată povestea separării a fost inventată pentru a promova cea mai nouă piesă a artistului. 

În timpul despărțirii inventate, Cristina Pucean a fost asaltată de mesaje și comentarii pe Instagram și TikTok. Fanii cuplului i-au transmis dansatoarei lucruri îngrozitoare despre Bogdan de la Ploiești și nenumărate jigniri pentru gestul „făcut” de el. 

După ce s-a aflat că nu a existat nicio despărțire, ambii parteneri implicați în poveste au postat pe rețelele de socializare mesaje pentru fani. Mai mult decât atât, Bogdan de la Ploiești a simțit nevoia să transmită câteva cuvinte și pentru cei care i-au scris Cristinei Pucean lucruri urâte la adresa lui:

„Aaa, încă ceva.. fete, băieți.. am văzut toate mesajele trimise CRISTINEI :( e dezamăgitor să vă văd atât de răi...CE E AL MEU VA RĂMÂNE AL MEU PÂNĂ LA CAPĂT .. ce aveți voi .. eu pot să vă iau într-o secundă (știu că știți asta) :( dar, sincer.. SĂRBĂTORI FERICITE.. vreau să fiu mai bun pentru că eu chiar cred în DUMNEZEU. SĂPTĂMÂNA VIITOARE: voi ajuta copilași să vedem dacă mai facem așa multe vizualizări. P.S: Nu uitați că tot răul se întoarce înapoi”, a fost mesajul lui Bogdan. 

Sursă foto: Cristina Pucean/Instagram, Bogdan de la Ploiești/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!