Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Culiță Sterp i-a pus la zid pe cei care-l atacă pe net

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Culiță Sterp i-a pus la zid pe cei care-l atacă pe net
Citeste mai mult despre: Bogdan de la Ploiesti, culita sterp,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Noiembrie 2022
Data actualizare: 28 Noiembrie 2022
După ce s-a urcat băut și drogat la volan, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Internauții l-au pus la zid pe manelist, deoarece, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a lovit un alt autovehicul, iar șoferul a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Pentru a le răspunde celor care l-au criticat, Culiță Sterp s-a filmat pe TikTok și le-a răspuns contestatarilor.

„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz, să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, ci să-ți dea un picior să te duci și mai jos. Când faci 100, 1.000 de fapte bune și numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea bune și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că e din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca și ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că văd că sunteți cam 10%-20%, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală. Unde ați fost ăștia care tot comentați de rău și presa care mă denigrează oarecum, unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri, când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă, unde ați fost? Că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi. Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300.000 din casă? Ați venit vreunu la mine să ziceți «Vai, săracul…”. V-ați bucurat! Majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin. Dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții? Trageți voi ce am făcut eu? Plătiți voi pentru păcatele mele sau eu pentru ale voastre? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că n-aveți”, a spus, printre altele, Culiță Sterp.

@culita_sterp_official Uitați-vă până la capăt și îmi ziceți dupaia dacă am dreptate sau nu! #culitasterp ♬ sunet original - Culiţa Sterp

În dreptul clipului de pe TikTok, lui Culiță Sterp i-au lăsat mesaj atât fanii, cât și alți colegi de breaslă, printre care Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu.

„Dumnezeu cu tine, fratele meu. Asta e șmecheria, să știm cu ce ne confruntăm și să învățăm. Trebuie să fim buni pentru noi, să fim împăcați cu sufletul”, a spus Bogdan de la Ploiești, în timp ce replica lui Tzancă Uraganu a fost: „Ai vorbit perfect”.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!