Bogdan de la Ploiești susține că a fost invitat de Elon Musk să cânte la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Bogdan de la Ploiești susține că a fost invitat de Elon Musk să cânte la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 31 Octombrie 2022
Data actualizare: 31 Octombrie 2022
Vestea conform căreia compania lui Elon Musk a organizat o petrecere de Halloween la Castelul Bran a provocat foarte multe reacții în mediul online. Inclusiv maneliștii au făcut o serie de afirmații pe TikTok, susținând că au fost invitați de multimiliardar să cânte pentru vedetele internaționale. Iată declarațiile lui Bogdan de la Ploiești!

În acest week-end, județul Brașov a fost luat cu asalt de multe vedete de talie mondială, care au sărbătorit Halloween-ul în stil românesc. Nume mari ale showbiz-ului internațional au luat cina sâmbătă seară în Poiana Brașov, iar duminică au participat la o adevărată petrecere de Halloween, organizată la Castelul Bran. 

Chiar dacă majoritatea vedetelor din România și-ar fi dorit să fie invitate la eveniment, se pare că maneliștii ar fi avut prioritate. Primul care a susținut că Elon Musk i-ar fi cerut să cânte la petrecerea cu staruri internaționale  este Dani Mocanu. Ulterior, și Bogdan de la Ploiești s-a pronunțat pe TikTok, acolo unde a spus că și el ar fi fost chemat pentru a face atmosferă la evenimentul de la Bran: 

„Da, este adevărat! În această seară vom cânta la petrecerea lui Elon Musk de la Bran. Mă simt foarte onorat că se va întâmpla treaba asta. Nici nu știu cum să îmi stăpânesc emoțiile și abia aștept să vă arăt video!”, a spus manelistul aseară. 


@bogdandelaploiesti.haz #info #romania #elonmusk #bogdandelaploiesti ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Bogdan de la Ploiești/TikTok

VEZI ȘI VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!