Bona Nuți renunță la viața din Emirate și se întoarce la Bebeto! Elena Fulgeanu a lucrat pentru Anamaria Prodan 10 ani

Bona Nuți renunță la viața din Emirate și se întoarce la Bebeto! Elena Fulgeanu a lucrat pentru Anamaria Prodan 10 ani
Citeste mai mult despre: bona nuti, Anamaria Prodan, Bebeto,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
Nuți, bona care a avut grijă de Bebeto Reghecampf, se va întoarce în țară și va lucra din nou pentru Anamaria Prodan, potrivit click.ro! Iată ce au declrat sursele din aturajul familiei!

Elena Fulgeanu a devenit foarte cunoscută după ce a apărut în reality show-ul „Prodanca şi Reghe, viaţă în Dubai”. Nuți, așa cum o știe lumea, a lucrat pentru familia impresarei nu mai puțin de 10 ani, iar mai apoi a decis să se mute în Emiratele Arabe alături de soțul ei. Acum, după o bună perioadă, se întoarce în România, asta pentru a fi alături atât de Bebeto, cât și de Anamaria Prodan.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, a declarat o persoană din anturajul familiei pentru sursa menționată anterior.

Câți bani câștiga Nuți când lucra pentru Anamaria Prodan

Elena Fulgeanu și partenerul său de viață au avut câștiguri mari după ce s-au mutat din țară, dat fiind fatul că ea avea undeva la 2.500 de euro salariu, iar soțul ei aproximativ 1.500, după cum arată sursa amintită.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, a mai spus persoana din anturajul lor pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies