Brigitte Patramă, despre motivul căsniciei eșuate cu Ilie Năstase: „Din cauza fostei lui soții...”

Brigitte Patramă, despre motivul căsniciei eșuate cu Ilie Năstase: Din cauza fostei lui soții...
Data publicarii: 18 August 2022
Data actualizare: 18 August 2022
Ilie Năstase și Brigitte Pastramă au fost căsătoriți din 2013 și până în 2018. Mariajul celor doi a fost presărat cu certuri și împăcări, motiv pentru care au și decis să pună punct poveștii de dragoste. După 4 ani de la marea separare, soția lui Florin Pastramă vine cu detalii noi despre acea perioadă din viața ei. Iată ce a dezvăluit Brigitte

În urmă cu scurt timp, Brigitte Pastramă a scos la iveală noi detalii despre căsnicia eșuată pe care a avut-o cu Ilie Năstase, dezvăluind și adevăratul motiv care a stat în calea iubirii lor. 

Invitată în cadrul podcast-ului „Taclale”, bruneta a recunoscut că fosta soție a tenismenului ar fi fost, de fapt, cauza despărțirii.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul „Taclale”.

Brigitte Pastramă, despre Amalia Năstase: „Ne-a făcut foarte mult rău”

Printre altele, bruneta a spus și faptul că Amalia Năstase obișnuia să meargă în concedii alături de ei, dar și că verigheta acesteia semăna foarte mult cu cele pe care le aveau ei.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, a explicat Brigitte în urmă cu mai mult timp la o emisiune mondenă.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies