Britney Spears a luat o decizie controversată după ce și-a anunțat logodna: "Nu vă îngrijorați, dragilor"

Britney Spears a luat o decizie controversată după ce și-a anunțat logodna:  Nu vă îngrijorați, dragilor
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Britney Spears (39) trăiește unul dintre cele mai fericite momente ale vieții sale, recent anunțând logodna cu iubitul care i-a fost alături la bine și la greu în ultimii ani. Se pare că vedeta a decis să se bucure, în liniște, și a luat o decizie surprinzătoare: și-a închis contul de Instagram.

Fanii au fost suprinși să constate că Britney nu mai este activă pe Instagram, însă o sursă apropiată vedetei a dezvăluit că ei nu au un motiv real de îngrijorare. "Britney a decis să ia o pauză de la social media, așa cum au făcut-o numeroase vedete de-a lungul timpului", a declarat sursa, conform People. 

Atunci când a auzit despre îngrijorarea fanilor, Britney a revenit pe contul de Twitter cu un mesaj care să le aducă liniștea. "Nu vă îngrijorați, dragilor. Am luat o pauză de la social media pentru a sărbători logodna. Mă voi întoarce curând", au fost cuvintele artistei. 

Pe 12 septembrie, Britney Spears a încărcat o fotografie cu inelul de logodnă și a făcut anunțul: ea și Sam Asghari vor deveni soț și soție. "Cuvintele nu pot descrie cât de șocantă sunt de cele întâmplate, deși așteptam de multă vreme să se întâmple asta. Mă simt binecuvântată", a scris Britney, la momentul respectiv. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies