Britney Spears, atac virulent la adresa mamei sale, Lynn Spears, pe care o acuză de abuz

Britney Spears, atac virulent la adresa mamei sale, Lynn Spears, pe care o acuză de abuz
Britney Spears și mama ei, Lynn Spears, pe vreme când încă mai vorbeau. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Britney Spears, abuz, mama Britney Spears,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 04 August 2022
Britney Spears a lansat un atac zguduitor la adresa mamei sale, Lynn Spears, pe care o acuză de lucruri îngrozitoare. Artista dezvăluie că propria mamă, care a jucat mereu rolul de ființă iubitoare și credincioasă, nu a avut deloc scrupule când a venit vorba să o interneze la psihiatrie.
Britney Spears a dezvăluit public că părinții ei au încropit un plan malefic pentru a-i controla viața și a o ține departe de propria avere. Artista și-a atacat mama, pe care o acuză că a abuzat-o în ultimii ani, perioadă în care s-a aflat sub controlul total al tatălui ei.

Cântăreața a mărturisit că Lynn Spears a internat-o „la nebuni”, cu săptămâni înainte de a avea nevoie de sprijin psihiatric, și a obligat-o să meargă la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, deși se afla într-o perioadă în care ura alcoolul.
Mai mult, Britney spune că mama ei ascundea toate pozele cu fiica ei, pe care le avea în casă, făcând-o să creadă că nu e dorită în familie.

În fiecare dimineață puneam o fotografie cu mine alături de voi, iar în fiecare dimineață tu o îndepărtai, înainte să mă trezesc eu (...)

Ai jucat rolul de părinte perfect și responsabil și mergeai la biserică în Louisiana... e o glumă. M-ați distrus, cu toții. Nici măcar nu-mi amintesc să fi primit un mesaj de la tine”, a mai scris artista.


 

Dezvăluirile cântăreței vin ca urmare a unui schimb de capturi de ecran publicate de Briteny și mama ei, care arată conversațiile pe care cele două le-au avut în 2019, în timp ce artista era internată în clinica de psihiatrie.
Britney și-a acuzat mama că nu a fost alături de ea și când a divorțat de Kevin Federline și că a profitat de slăbiciunea ei pentru a o face de râs în public.

Două săptămâni mai târziu ai lansat o carte și mi-ai expus durerea când Kevin mi-a luat copiii... m-ai abuzat. Da, o voi spune așa și mă uimește că încă joci rolul de mamă iubitoare”, a mai scris artista pe Instagram.

Fanii artistei sunt de partea ei, deși în ultima perioadă a avut mai multe ieșiri publice la limita decenței. Detalii AICI și AICI. Cei mai mulți o pun pe seama libertății de care a fost privată în ultimii 13 ani, ca urmare a tutelei forțate a tatălui ei.
 
Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies