Britney Spears, mult mai sexy după carantină! Cum s-a pozat pentru fani?

Britney Spears, mult mai sexy după carantină! Cum s-a pozat pentru fani?
Citeste mai mult despre: Britney Spears, carantina, sexy, slabit,
Data publicarii: 29 Mai 2020
Data actualizare: 29 Mai 2020
De-a lungul timpului, cea care, la 18 ani era idolul tuturor adolescentelor, a avut tot felul de probleme cu silueta și tot felul de fluctuații de greutate.

În vara anului trecut, paparazzi deja îi atrăgeau atenția că începuse din nou să adauge kilograme, iar frumoasa vedetă recunoștea asta și promitea că va face eforturi. Intrenarea ei din 2019 într-un spital de boli psihice și problemele pe care le-a avut cu tatăl său, foarte bolnav la vremea aceea, au afectat-o foarte tare și au făcut-o să pună imaginea pe planul doi.

BRITNEY SPEARS ÎNAINTE DE CARANTINĂ


BRITNEY SPEARS DUPĂ CARANTINĂ

2020 însă, deși a venit cu o încercare grea, carantina pentru o lume întreagă, o arată pe vedetă cu un tonus mult mai bun și cu un corp de invidiat. Pe pagina ei de Instagram, Britney a postat pentru fani chiar un Instastory care o prezintă zâmbind foarte în formă, afișând o siluetă de invidiat și un abdomen tonifiat. Mai mult, vedeta de 38 de ani are acum curajul să poarte o ținută pe care o aborda în adolescență pe scenă: un top foarte scurt și foarte sexy și pantaloni scurți.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"- SEZONUL 2


FOTO: GETTY/ BRITNEY SPEARS INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies