Brooklyn Beckham se plimbă prin oraș cu mașina tatălui său, un McLaren 765LT de 280.000 de lire sterline

Brooklyn Beckham se plimbă prin oraș cu mașina tatălui său, un McLaren 765LT de 280.000 de lire sterline
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 August 2022
Data actualizare: 10 August 2022
Când ești fiul lui David Beckham, îți poți permite orice moft! Brooklyn Beckham duce o viață de belfer în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește cu soția sa, Nicola Peltz

Recent, paparazzIi l-au surprins pe străzile din Los Angeles la volanul unui bolid de lux. Este vorba despre un McLaren 765LT, care aparține tatălui său, David Beckham. 

Mașina este una dintre cele doar 765 de modele fabricate în lume și valoarează 280.000 de lire sterline (peste 327.000 de euro), potrivit celor de la The Sun.

La volan a făcut senzație, însă atunci când a coborât din mașină Brooklyn Beckham a stârnit hohote de râs. Motivul? Tânărul a reușit cu greu să iasă din bijuteria pe patru roți a tatălui său. Presa din UK a glumit chiar, titrând că nu a făcut-o deloc cu stil. 

După ce ușa autoturismului s-a ridicat, fiul cel mare al lui David Beckham abia a reușit să se strecoare afară și asta pentru că într-o mână avea un smoothie, iar în alta ținea telefonul mobil. 

Paparazzii au fost pe fază și au imortalizat momentul, care s-a viralizat imediat în mediul online.

Brooklyn Beckham (23 de ani) s-a căsătorit în aprilie cu actriţa Nicola Peltz (27 de ani), într-o ceremonie fastuoasă la Palm Beach. Tânărul a încercat mai multe joburi până acum, însă nici unul nu pare să-i fi fost pe plac. La insistențele mamei sale, Brooklyn a lucrat ca model, dar a fost și fotograf. Mai nou, Brooklyn se laudă că e foarte talentat în bucătărie și postează clipuri cu rețelele pe care le face. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies