Bucurie mare pentru Selly! Celebrul vlogger are acum numere la mașină: “Ce părere aveți?”

Bucurie mare pentru Selly! Celebrul vlogger are acum numere la mașină:  Ce părere aveți?
Citeste mai mult despre: Selly, masina selly,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 28 Ianuarie 2020
În urmă cu aproximativ două luni, Selly a reușit să obțină permisul de conducere, iar în luna decembrie și-a cumpărat o mașină în valoare de 70.000 de euro.

Din păcate pentru el, celebrul vlogger a făcut accident nu cu mult timp după ce și-a achiziționat autoturismul, iar internetul a fost luat cu asalt de vedete, oameni de presă, vloggeri și fani care și-au dat cu părerea despre accidentul lui Selly.

La acea vreme, vloggerul a recunoscut că el a fost de vină pentru accident și că își asumă tot ce a făcut, fiind conștient unde a greșit, însă acest lucru nu i-a făcut pe cârcotași să înceteze cu atacurile asupra lui.

Din fericire pentru Selly, el a trecut cu bine peste întreg momentul, iar în urmă cu doar câteva ore a avut un mesaj pentru fanii lui. “Momentul pe care cu toții îl așteptați, cred, nu știu, a venit. În sfârșit, am numere la mașină. Ce părere aveți de numerele mele? Acum o să-mi vandalizați toți mașina, este? Este”, a spus Selly foarte bucuros într-un instastory în care își arăta mașina.

foto: Instagram Selly

Vezi și: Selly, vocea unei generații

FULLSCREEN
Bucurie mare pentru Selly: celebrul vlogger are acum numere la mașină: “Ce părere aveți?”
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO