Cabral, mesaj emoționant pentru soția lui cu ocazia aniversării căsătoriei

Cabral, mesaj emoționant pentru soția lui cu ocazia aniversării căsătoriei
Citeste mai mult despre: Cabral, Andreea Ibacka, divertisment, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 28 Aprilie 2022
Data actualizare: 28 Aprilie 2022
Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai simpatice și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cu ocazia împlinirii a 11 ani de căsnicie, prezentatorul a scris un mesaj de dragoste emoționant pentru soția lui. 

Cabral și-a exprimat sentimentele față de Andreea într-un text postat pe blogul lui: cabral.ro, adăugând și melodia de dragoste în limba franceză „Avant toi”, cântată de Vitta & Slimane. 

„N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua. Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele. Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți”, este o parte din mesajul adresat soției

Într-un interviu pentru VIVA, Cabral a povestit cum a început relația cu Andreea: 

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece”.

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 16 ani și au doi copii, pe Namiko (3 ani ) și Tiago (5 luni). 

Sursă foto: Instagram: cabralibacka

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Arpazotto

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!