Cabral, zeci de mii de like-uri pentru o poză de profil, pe Facebook. „Efectiv sunteți nebuni. De internare”

Cabral, zeci de mii de like-uri pentru o poză de profil, pe Facebook. Efectiv sunteți nebuni. De internare
Cabral are mii de comentarii la fiecare postare de pe social media. FOTO: Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Ianuarie 2022
Data actualizare: 07 Ianuarie 2022
Are mulți, domnule, și buni. Unul și unul. Despre admiratori e vorba. Cabral a rămas fără replică atunci când fanii săi virtuali l-au copleșit cu urări, inimioare și complimente pentru o poză pe care a adăugat-o la profilul de Facebook.

Îl place lumea pe Cabral, dar și are de ce. Unul dintre cei mai dezinvolți prezentatori TV (vezi Ce spun românii) și un om dintr-o bucată, simpatic, care le are cu scrisul și ține la glumă. Cum să nu-l placi pe Cabral?

Păi n-ai cum! Prezentatorul emisiunii Ce spun românii i-a dat pe spate pe admiratorii lui virtuali cu o fotografie nouă adăugată la profilul de Facebook. Însă, ce a urmat l-a dat pe spate și mai tare pe Cabral, care nu se aștepta să aibă atâta succes.

Am pus o poză cu mine. 20k like-uri. Ori sunt eu mai frumos pe zi ce trece. 130 de kile de frumusețe în viu! Ori gusturile voastre sunt din ce în ce mai îndoielnice. Treabă care mă îngrijorează”, a scris Cabral când poza a strâns 20.000 de aprecieri.  

S-au făcut 35k. Cu regrete, vă spune fratele vostru de culoare din Berceni că... nu mai are glume. Efectiv sunteți nebuni. De internare”, a scris el la 35.000 de aprecieri.

Hai că văd că sunteți razna. Dacă nu vă potoliți, la 50k ies nud la Universitate, uns temeinic cu ulei de măsline, rup pe dansuri tradiționale africane pe muzică de Călușarii. Și vă trimit filmarea fiecăruira în parte”, a anunțat Cabral. Fotografia cu pricina este cea de mai jos.

Acum, fotografia are aproape 60.000 de like-uri, motiv pentru Cabral să se țină de cuvânt. Sau nu va îndrăzni?

Noapte, dans african pe muzică populară românească, nud, uns cu ulei de măsline extravirgin. Voi sunteți siguri că există pe lumea asta măcar o singură persoană care să-și dorească să vadă așa oroare?”.

Ok, deci n-o va face. Numai gura e de el.

Fotografii: Cabral

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!