Călin Geambașu s-a împăcat cu tatăl lui de Crăciun. „Cineva mereu trebuie să facă primul pas”

Călin Geambașu s-a împăcat cu tatăl lui de Crăciun. bdquo;Cineva mereu trebuie să facă primul pas
Călin Geambașu s-a certat cu ambii părinți. FOTO: Facebook/Petre Geambașu
Autor: Dan Brumar
Data: 27 Decembrie 2019
Sărbătorile chiar înfăptuiesc miracole. Călin Geambașu a anunțat că a făcut pasul cel mare și s-a împăcat cu tatăl lui, cu care n-a mai vorbit de 2 ani.

Cântărețul Călin Geambașu și-a sunat tatăl după 2 ani și a vorbit cu el preț de 20 de minute, în Ajunul Crăciunului. Călin Geambașu a dezvăluit că a ascultat sfatul primit de la prietenii lui, care l-au îndemnat să facă acest gest de sărbători.

Cu acest prilej, artistul a aflat că tatăl lui se afla în spital.

„Le mulțumesc celor care m-au îndemnat să-l sun pe tatăl meu aflat acum în spital, chiar dacă a trebuit să aflu acest lucru din presă, nu de la el. I-am ascultat pe acei oameni buni și mi-am urmat inima. L-am sunat și am vorbit vreo 20 de minute. După 2 ani... Poate tatăl meu va simți, va reflecta și va înțelege din cele ce i-am spus. Deocamdată, îi doresc să se facă Bine!”, a scris Geambașu pe Facebook.

Călin Geambașu și tatăl lui au avut o relație tensionată vreme de mai mulți ani, în mare parte din cauza corecțiilor fizice pe care părintele i le aplica în copilărie.

Petre Geambașu, reacție la încercarea de apropiere a fiului său

Petre Geambașu a recunoscut că a fost sunat de fiul lui, însă dezvăluie că încercarea sa de a se apropia de el a fost una „parșivă”.

„În mod surprinzător, ieri, în Marea Zi a Crăciunului m-au sunat Călin și Davin pentru urările firești în această zi de Sărbătoare, manifestându-și dorința de a mă vizita, cu condiția *de a o înlătura pe CO 2 de acasă *!!!... Da, exact ața s-a exprimat!... În acest context, întâlnirea nu a avut loc. I-am explicat că atâta timp cât nu ne percepe ca odinioară, adică MAMI și TATI, în plus, îi mai și modifică gândirea lui Davin, întrevederea nu poate avea loc”, a scris Petre Geambașu pe Facebook.

Artistul l-a sfătuit pe fiul lui să-l lase pe Davin, nepotul său, să petreacă timp în compania bunicilor, care vor să participe activ la creșterea lui.

Petre Geambașu a distribuit un album de familie în care apare alături de fiul și de nepotul lui în ipostaze fericite.

În octombrie 2019, Călin Geambașu dezvăluia pe rețelele sociale că Petre Geambașu a călcat un copil cu mașina.

„Azi (1 octombrie – n. red.), în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, scria Geambașu pe Facebook.

E în război și cu fosta logodnică

Călin Geambașu se războiește de 2 ani cu fosta lui logodnică, Angelica Cadar. Mărul discordiei lor este copilul pe care îl au împreună, Davin, a cărui custodie artistul a câștigat-o în instanță.

Fotografii: Petre Geambașu/Călin Geambașu Facebook

Vezi și VIDEO: Calin Geambasu: "De patru ani nu mai vorbesc cu mama"

FULLSCREEN
Călin Geambașu s-a împăcat cu tatăl lui de Crăciun. „Cineva mereu trebuie să facă primul pas”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO