Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Declarațiile fiului său

Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Declarațiile fiului său
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 30 Septembrie 2022
Data actualizare: 30 Septembrie 2022
Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie 2022, după ce a fost internat la Spitalul Universitar. Fiul său a oferit primele declarații despre înmormântarea artistului.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din România. Acesta a adus zâmbetul pe buze și a stârnit emoție în sufletele multor oameni, care l-au privit jucând în cele mai captivante piese de teatru. La vârsta de 83 de ani, artistul s-a stins din viață și a lăsat în urma sa foarte multă durere. Fiul marelui actor a oferit primele declarații despre înmormântarea acestuia. 

Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie 2022. Locul de veci al marelui actor va fi cimitirul Bellu, acolo unde își va purta somnul cel de moarte. Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel va fi depus de azi, de la ora 14:00, până mâine după amiază în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase. De sâmbătă, 1 octombrie, până în ziua înmormântării, sicriul se va afla la Capela Bellu.

„Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14 la teatru. Va sta până mâine la prânz. Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu”, a declarat Bogdan Arșinel pentru FANATIK.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies