Care este drama puțin știută a lui Gigi Becali? Acest moment l-a apropiat pe afacerist de Biserică

Care este drama puțin știută a lui Gigi Becali? Acest moment l-a apropiat pe afacerist de Biserică
Citeste mai mult despre: Gigi Becali, drama, familia Becali,
Data: 21 Iulie 2020
Este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România și este cunoscut ca fiind extrem de credincios. 
Se pare că acesta s-a întors cu adevărat către Dumnezeu după ce, potrivit prosport.ro, a suferit o mare pierdere. Mai mult, a discutat extrem de rar despre această drama care l-a marcat.
 
Pentru PROSPORT, Giovani Becali a povestit că acesta a suferit un șoc când sora sa, Dorina Becali, a murit acum mai bine de două decenii, la 44 de ani.


 

Se pare că Dorina Becali a fost inițiatoarea unui proiect umanitar impresionant: a făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedați la naștere. 
 
Giovani Becali povestește: „Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copiii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii…a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”.
 
Doina Becali l-a lăsat în urma sa pe Lucian Becali, unul dintre nepoții preferați ai lui Gigi Becali. Domnica, sora mai mică a lui Gigi Becali, este și ea foarte credincioasă și cântă în corul Bisericii. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE - EXCLUSIV: 

FOTO: AGERPRES

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO