”Care este iubita dintre ele?”. Dolph Lundgren, la masă alături de logodnica sa și cele două fete

Care este iubita dintre ele? . Dolph Lundgren, la masă alături de logodnica sa și cele două fete
sursa foto: Getty Images/Instagram
Data publicarii: 21 Aprilie 2021
Data actualizare: 21 Aprilie 2021
Dolph Lundgren trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Emma Krokdal, cea cu care s-a și logodit în urmă cu aproape un an. 

Emma Krokdal este antrenoare de fitness și are 24 de ani. Originară din Norvegia, tânăra l-a cunoscut pe celebrul actor la sala de sport pe care o frecventau în West Hollywood. Cei doi și-au făcut publică relația la începutul anului, la Festivalul de Film din Republica Dominicană.

Cu toată că diferența de vârstă dintre cei doi este foarte mare, acest aspect nu reprezintă un impediment în calea poveștii lor de dragoste, iar frumoasa blondă are o relație apropiată și cu fetele celebrului actor. 

De curând, Dolph a publicat o fotografie în care apare alături de Emma și de cele două fete ale sale, Ida (25 de ani) și Greta (20 de ani), cele trei arătând foarte bine. 

 Dolph Lundgren este aproape o legendă a filmelor de acțiune, alături de Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Jean-Claude Van Damme. Specialist în arte marțiale, actorul suedez s-a remarcat mereu printr-o formă fizică de invidiat. 

FULLSCREEN
”Care este iubita dintre ele?”. Dolph Lundgren, la masă alături de logodnica sa și cele două fete
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies