Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pentru cei care o critică: "De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul"

Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pentru cei care o critică: De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 August 2022
Data actualizare: 10 August 2022
Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă are parte și de comentarii răutăcioase din partea internauților. Artista a găsit o modalitate de a-i reduce la tăcere pe cei care o critică în mod constant. 

“Mi-am descoperit o nouă plăcere, aceea de a-i bloca pe toți cei care ne lasă comentarii răutăciose. Fraților... accept orice sugestie, orice comentariu, să zicem nu neapărat frumos, dar nu jignitor. Jigniți încontinuu pe rețelele de socializare și o să blochez pe fiecare om care continuă să facă asta”, a spus Carmen într-un InstaStories postat pe Instagram. 

Artista are de gând să facă “curățenie generală” pe conturile ei de socializare. 

''Și nu începeți cu aia: "Ești persoană publică, asumă-ți". Nu mă suporți, ieși de pe pagina mea... dacă nu te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul! De acum îmi simplific viața... Block!'', a adăugat artista. 

Carmen se află de câteva zile în vacanță cu viitorul ei soț. Cei doi îndrăgostiți străbat Europa cu mașina, iar în prezent se bucură de peisaje idilice în Croația. 

Carmen a postat mai multe fotografii pe Instagram din Parcul Național Lacurile Plitvice. “Sufletele noastre se țin în brațe în fiecare zi”, a scris Carmen în dreptul unei fotografii în care își sărută iubitul. 

Carmen și Marian Corcheș formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cântăreața a fost cerută în căsătorie, la sfârșitul lunii martie, cu un inel cu diamante. Artista a mai fost căsătorită cu Culiță Sterp, de care a divorțat cu scandal în 2019. 

Fotografii: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!