Câștigătorul sezonului 4 MasterChef, Ciprian Ogarcă, prădat de hoți

Câștigătorul sezonului 4 MasterChef, Ciprian Ogarcă, prădat de hoți
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Martie 2020
Data actualizare: 19 Martie 2020
Ciprian Ogarcă, craioveanul care și-a deschis pizzerie după ce a câștigat sezonul 4 MasterChef, a primit două lovituri: pandemia de coronavirus și furtul căruia i-a căzut victimă miercuri seară.

Criza provocată de epidemia de coronavirus de pe teritoriul României i-a afectat afacerea cu pizza. Acum, Ciprian Ogarcă trebuie să mai acopere o pierdere provocată de hoții care i-au furat mașina cu care făcea livrări la domiciliu.

Tânărul, care deține pizzeria PrazVegas în Craiova, a făcut anunțul pe Facebook, în noaptea de miercuri spre joi.

Bună seară ! În această seară mi s-a furat mașina de pe strada Împăratul Traian, din zona pizzeriei PrazVegas. Mașina este cea din imagini: Opel Corsa C-Roșie, DJ 98 PRZ! (Inscripționată cu ShaormaVegas). În cazul în care o vedeți, vă rog mult să mă anuntați imediat! Mașina este declarată la poliție și dată în urmărire generală!”, a scris fostul câștigător MasterChef.

FOTO: Ogarca Ciprian MasterChef

Tânărul antreprenor nu înțelege ce ar putea face cineva cu o mașină veche, inscripționată, dar speră ca tocmai acest amănunt să ducă la identificarea rapidă a hoțului.

Într-un interviu acordat PROTV.RO în 2014, Ciprian Ogarcă a dezvăluit că dorește să devină un bucătar bun și să gătească pentru oameni. A reușit mai mult de atât, devenind proprietar de pizzerie. Interviul complet AICI

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Mihai Bobonete
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!