Căt cheltuiește Liviu Teodorescu pentru o vacanță, dar și care este următoarea destinație, am aflat chiar de la el

Căt cheltuiește Liviu Teodorescu pentru o vacanță, dar și care este următoarea destinație, am aflat chiar de la el
Liviu Teodorescu!
Citeste mai mult despre: Liviu Teodorescu, destinatie, vacanta de vis,
Autor: Dana Popa
Data: 03 Iulie 2019
Despre iubiri de-o vară și bugetul minim de vacanță, am povestit pentru PROTV.RO cu Liviu Teodorescu! Iată ce a dat din casă artistul!

Ce planuri ai pentru vara asta? 

Citește și

Îmi doresc să ajung în Delta Dunării, locul în care am filmat și clipul celei mai recente piese, "Ascultă". În timpul filmărilor, abia dacă am avut timp să respir, și e păcat de aerul de acolo, așa că trebuie să revin în condiții mai relaxate. În rest, sunt atât de multe lucruri care intervin de pe o zi pe alta, încât îmi e greu să mă gândesc la o vacanță prea lungă, chiar dacă îmi doresc una cu ardoare. 

Cum te pregătești, de obicei, de vacanță?

Depinde de cât de lungă e perioadă pentru care plec. Oricum ar fi, încerc să mă limitez la cât mai puține bagaje. Cu cât mai multe lucruri am la mine, cu atât există posibilitatea mai mare să pierd ceva. Dacă fac un city break, mă documentez înainte, bifez pe hartă locurile de vizitat și încerc să ajung peste tot. Dacă e vorba de o vacanță exotică, în care singurul scop e să stau la soare, atunci arunc telefonul într-un sertar și mă relaxez. 

Ce destinații de vacanță te atrag cel mai mult? 

Mă atrag locurile cu încărcătură istorică, îmi place să vizitez muzee și să mă pierd prin orașe. Dar nu refuz o vacanță în care toată ziua să stau întins pe șezlong și să ascult marea, cu un cocktail lângă mine.  

Unde nu te-ai duce niciodată și de ce? 

Nu aș spune NU la nimic, deci nu știu dacă e vreun loc care să nu mă atragă deloc. Vreau întâi să văd și apoi, dacă nu rezonez deloc cu locul respectiv, a doua oară să spun nu. 

Ce iei cu tine în vacanță? De ce nu te-ai putea lipsi niciodată în vacanță? 

Iau cu mine laptopul, pentru că mă ține conectat cu muzică și înainte de culcare mai pot asculta ceva sau pot să mai fac un beat, să lucrez la un refren. În rest, mă cam pot lipsi de absolut orice. E bine să nu ne atașăm de lucruri. 

Ce element vestimentar nu-ți lipsește din garderoba vară? 

Cămășile colorate. Le ador, sunt lejere și foarte în ton cu anotimpul.  

Îți place să stai la soare? 

Îmi place, dar încerc să mă încadrez între niște ore decente. De exemplu, la 12:00 merg la umbră și la 16:00 ies din nou la soare. Între 12:00 și 16:00 e mult prea cald și riscant să stai la soare. 

Cum te ferești de căldură? Ai vreun truc? 

Pe lângă orele de vârf, pe care le evit pe cât posibil, beau multă apă și... stau la umbră. Aerul condiționat e cea mai bună soluție, oricum. 

Care ar fi bugetul minim pe care l-ai cheltui / cheltuit pentru o vacanță? 

Minim 1000 de euro pe câteva zile, altfel e destul de greu să și vezi lucruri, să iei și suveniruri, eventual să te și deplasezi cu mijlocul de transport în comun, nu vorbesc de uber sau altceva. 

Ai avut iubiri de-o vară? 

Am avut, și m-am trezit că a venit toamna și s-a continuat povestea. (râde)

Ce proiecte pregătești pentru toamnă? 

Pentru toamnă, am multe colaborări și un single în pregătire. Vin cu multe surprize și ard de nerăbdare să ajungă la urechile voastre! 

   

  

 

FULLSCREEN
Liviu Teodorescu!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies