Cât de frumoasă este fetița Elenei Udrea. Imaginea rară în care apare alături de părinții săi, la malul mării

Cât de frumoasă este fetița Elenei Udrea. Imaginea rară în care apare alături de părinții săi, la malul mării
Sursa FOTO: Facebook
Citeste mai mult despre: Elena Udrea, cum arata, Eva Maria, fiica, parinti,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Iulie 2020
Data actualizare: 20 Septembrie 2020
Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de aproximativ 4 ani și sunt părinții unei fetițe adorabile, pe care au numit-o Eva Maria. 

Cei doi s-au logodit în mare secret în vara anului 2017 și de atunci relația lor a continuat să se consolideze, în ciuda încercărilor la care au fost supuși.

Micuța Eva Maria este o minune de copil, care îi cucerește pe internauți cu ochii ei albaștri. Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov crește înconjurată de dragostea ambilor părinți și este pur și simplu adorabilă. În toamna acestui an, fiica Elenei Udra va împlini doi ani. 

În timp ce Elena Udrea a devenit din ce în ce mai discretă cu privire la viață personală și a redus chiar și interacțiunea cu fanii de pe rețelele sociale, Adrian Alexandrov continuă să își încânte când și când prietenii virtuali cu fotografii adorabile de familie.  
 

IUBIREva???????????? @kitesurffan

Posted by Alexandrov Adrian on Saturday, 1 August 2020

Într-una dintre cele mai recente poze publicate de partenerul Elenei Udrea, aceștia apar plimbându-se pe malul mării. Eva Maria se află în brațele tatălui său, iar Elena Udrea o privește și pare că a fost surprinsă în timp ce îi vorbește. 

Instantaneul a fost însoțit și de descrierea "Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el  – my little girl".


Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decat Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfarsitul anului 2017, Adrian Alexandrov și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. 

Elena Udrea l-a încurajat să facă acest pas, ea fiind o susținătoare înfocată a logodnicului său.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica la 4 octombrie 2018, însă a fost eliberată în decembrie 2018. La scurt timp, a demarat procedurile de întoarcere în țară, mai ales că Instanța Supremă a suspendat executarea pedepsei în dosarul Gala Bute.


Vezi și: 

  • Sursa FOTO: FacebookVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies