Cât de frumoasă este Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas din căsnicia cu Melanie Griffith

Cât de frumoasă este Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas din căsnicia cu Melanie Griffith
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Martie 2021
Data actualizare: 28 Martie 2021
Au format unul dintre cele mai pasionale și închegate cupluri de la Hollywood și au luat pe toată lumea prin surprindere când au decis să-și spună adio. Antonio Banderas și Melanie Griffith au divorțat în 2015, după 19 ani de căsnicie. Împreună au o frumusețe de fată, pe nume Stella. 

Nici nu se putea altfel atunci când mama ta este fost sex-simbol, iar tatăl unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Stella Banderas se înțelege de minune cu cei doi părinți și este văzută des în compania tatălui său, care și-a refăcut viața alături de tinerica Nicole Kimpel. 

Stella Banderas va împlini 25 de ani în septembrie și datorită calităților fizice cu care a fost înzestrată are deja o carieră în lumea modei. Mai mult, fiica lui Banderas cochetează și cu actoria și își dorește să calce pe urmele părinților ei sau ale Dakotei Johnson, care este sora sa vitregă.

Frumoasa blondă a apărut și în debutul regizoral al tatălui ei, “Crazy Alabama”. Stella este activă pe contul de Instagram, acolo unde are peste 151.000 de urmăritori și nu se sfiește să posteze imagini cu ea în ipostaze sexy. 

Vezi mai multe fotografii cu fiica lui Antonio Banderas și a Melaniei Griffith în galleria foto de mai jos

Tânăra are o siluetă trasă prin inel, pe care o etalează mândră în costum de baie. Recent, fiica lui Banderas a fost aleasă să facă parte din campania unui brand de modă sustenabil 101p100, care face haine din nailon reciclat. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram StellaBanderas

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO:  


 

FULLSCREEN
Cât de frumoasă este Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas din căsnicia cu Melanie Griffith
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies