Cât de mult a afectat-o pe soția lui Bruce Willis diagnosticul crunt primit de actor

Cât de mult a afectat-o pe soția lui Bruce Willis diagnosticul crunt primit de actor
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Aprilie 2022
Data actualizare: 05 Aprilie 2022
Familia lui Bruce Willis trece prin momente cumplite după ce actorul de 67 de ani a fost diagnosticat cu afazie, o boală provocată de leziuni la nivelul creierului survenite în zonele care controlează limbajul. 

Recent, familia actorului a anunțat că starul din “Greu de ucis” s-a retras din actorie ca urmare a acestui diagnostic.

Ce este afazia, boala de care suferă Bruce Willis

Boala de care suferă Bruce Willis afectează abilitățile unei persoane de a vorbi, scrie și înțelege limbajul, scris sau vorbit. De obicei, spun specialiștii, aceasta se manifestă în urma unui accident vascular cerebral sau a unei răni suferite la cap.

O sursă apropiată familiei a dezvăluit pentru People că soția actorului a fost dărâmată de diagnosticul primit de Bruce Willis. 

Emma Heming (43 de ani) îi este alături actorului și încearcă să fie tare de dragul celor două fiice pe care le are cu Bruce. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Bruce și Emma au două fiice: Evelyn (7 ani) și Mabel (10 ani).

“A fost greu pentru Emma. Nu e ușor să îți vezi soțul degradându-se...Și fetele lor sunt încă tinere. Emma trebuie să le țină împreună. Ea colaborează cu mai mulți specialiști pentru a-și ajuta soțul și a mers cu el la cei mai buni medici”, a declarat sursa apropiată familiei. 

Soția lui Bruce Willis a decis ca acesta să aibă în permanență o asistentă. 

“Acasă are o asistentă care îl supreaveghează în permanență, dar și Emma are grijă de el. Bruce este mai în vârstă decât Emma, cumva se așteptau ca la un moment dat să apară și probleme de sănătate. Cu toate acestea, diagnosticul lui a fost șocant pentru ea”, a mai spus sursa pentru People. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!