Cătălin Botezatu a vorbit despre iubirea cu un bărbat! Ce a spus în podcast-ul lui Măruță

Cătălin Botezatu a vorbit despre iubirea cu un bărbat! Ce a spus în podcast-ul lui Măruță
Citeste mai mult despre: Catalin Botezatu, Catalin Maruta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 22 Aprilie 2022
De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu s-a iubit cu nenumărate femei celebre, printre care Tania Budi și Bianca Drăgușanu, însă despre el gurile rele au afirmat că ar fi atras și de bărbați.

Celebrul designer nu a vrut să comenteze prea mult pe această temă, însă zilele trecute a fost invitat de Cătălin Măruță în podcast-ul său, acolo unde Cătălin Botezatu a spus ce s-ar întâmpla dacă s-ar îndrăgosti de un bărbat.

„Sunt onorat să fiu plăcut și de bărbați, și de femei. Care-i problema? Nu este bărbat care să nu se fi gândit așa, ipotetic, pentru o secundă, cum ar fi dacă ar face cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit. Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate. Aici am fost ordinar. Am fost la show-uri în care se putea întâmpla orice, dar a fost acea limită pentru mine pe care n-am depășit-o. Dar, dacă sar puțin pârleazul, ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, și mă voi îndrăgosti de un bărbat, că ființa e aceeași, spun: «Da, domne, voila»! Care-i problema?”, a spus Cătălin Botezatu.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies