Cătălin Măruță, cu dor, despre copilărie: "Doare cănd vezi că timpul trece şi locurile care înseamnă mult se schimbă"

Cătălin Măruță, cu dor, despre copilărie: Doare cănd vezi că timpul trece şi locurile care înseamnă mult se schimbă
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, copilarie, fotografii,
Data publicarii: 03 Iunie 2020
Data actualizare: 03 Iunie 2020
E tatăl a doi copii minunați, e o vedetă iubită de milioane de români, e recunoscut oriunde merge, e…Cătălin Măruță.
La 42 de ani, se poate declara un om împlinit. Cu toate acestea, are momente când devine nostalgic și își aduce aminte de...copilărie. Primii ani, Cătălin îi asociază cu iubirea familiei, cu bunicii care i-au fost alături și, mai ales, cu liniștea. 
 
"Îmi mai amintesc de momentele în care mergeam cu bunica mea la Biserică şi văd exact unde stătea acolo. Şi simt LINIŞTEA. Şi imi e dor să merg, de sărbători, ca la noi, în Oltenia, în “piţărăi”, aşa se spune. Ne strângeam toţi copiii şi bătrânii satului şi luam casele la rând, la colindat. Şi eram toţi la întrecere, cine umple mai repede sacul. “ 

“Nu mai am jucăriile copilăriei. Nu mai am nici măcar una din săbiile pe care le făceam noi, băieţii, din brazii aruncaţi la Sfântul Ion. Iar când mă întorc la Bălăneşti, la bunici, parcă tot ce mi se părea atât de mare ieri, acum mi se pare mic. Şi, în mod surprizător, asta doare un pic, mai ales că vezi că timpul trece şi locurile care înseamnă atât de mult pentru tine se  schimbă, deteriorează, se strică.”

În fotografiile de altădată, îl recunoști pe Cătălin de azi. Cele mai emoționante pentru el rămând însă pozele făcute atunci alături de oamenii dragi, precum bunica lui.
 
Dragostea pe care a primit-o în copilărie, Cătălin o dă mai departe în calitate de tată al Evei și al lui David. Cătălin Măruţă povesteşte că e foarte mândru că cei doi fraţi se iubesc...chiar ca fraţii. David îşi protejează sora de câte ori are ocazia: "dacă eu îi spun:<Eva, schimbă-te în pijamale> şi ea nu vrea, David intervine imediat în favoarea ei: <las-o în pace dacă ea nu vrea, las-o să stea cum se simte ea bine.Iar eu, chiar dacă nu arăt chiar atunci, îmi creşte inima să văd cum au grijă unul de altul."


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies