Cătălin Măruţă: “Până la 41 de ani, am învăţat ce contează cu adevărat la sfârşitul zilei”

Cătălin Măruţă:  Până la 41 de ani, am învăţat ce contează cu adevărat la sfârşitul zilei
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, Andra, aniversare,
Data: 28 Ianuarie 2019
Prezentatorul "La Măruţă" şi-a sărbătorit ziua pe 27 ianuarie şi a primit o mulţime de urări de la oamenii dragi şi de la fani.

Cea mai frumoasă declaraţie i-a făcut-o fără îndoială Andra. Frumoasa sa soţie a scris pe contul de socializare un mesaj emoţioant“Pentru că mă faci să râd și când totul pare greu, pentru că mă faci să cred în finaluri fericite, pentru ca tu crezi în mine mai mult decât pot eu însămi, pentru ca ești cum ești, te iubesc si îți mulțumesc că faci parte din viata mea. La mulți ani, iubirea mea! La cât mai mulți fericiți împreună.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru ca ma faci sa rad și când totul pare greu, pentru ca ma faci sa cred în finaluri fericite, pentru ca tu crezi în mine mai mult decât pot eu însămi, pentru ca ești cum ești, te iubesc si îți mulțumesc că faci parte din viata mea. La mulți ani, iubirea mea! La cât mai mulți fericiți împreună! ❤️

O postare distribuită de Andra (@andra) pe


Cătălin a ales să îşi petreacă ziua de naştere inconjurat de cei dragi, într-o atmosferă liniştită, fără prea mare agitaţie. Dacă în alţi ani organiza petreceri cu mulţi invitaţi, de data aceasta a considerat că cel mai potrivit e să sărbătorească într-un cadru intim şi să se bucure de cei apropiaţi. 

Pe contul său de Instagram a scris la rândul său un mesaj încărcat de emoţie"Ce am învăţat până la 41 de ani? Că la sfârşitul zilei (de nastere sau nu) contează de fapt oamenii. Oamenii care te iubesc, oamenii care se gândesc frumos la tine, oamenii faini! Vă mulţumesc pentru urări! Şi vă mulţumesc că SUNTEŢI!”

 Şi apropo de aniversări, puteţi vedea ce surpriză i-a făcut Măruţă Andrei la aniversarea a 10 ani de căsnicie: 

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO