Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022! Fiul său vrea să-l provoace la duel

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022! Fiul său vrea să-l provoace la duel
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Decembrie 2021
Data actualizare: 16 Decembrie 2021
Zilele trecute, în emisiunea „La Măruță” au fost anunțati cei 12 Faimoși care vor intra în competiția Survivor România 2022, cel mai așteptat show al anului.

Astfel, publicul larg a aflat că din echipa Faimoșilor fac parte vedete din toate domeniile: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Primul care deja a fost provocat la duel este chiar omul de care ar tebui să se teamă toți, pentru că a fost luptător și bodyguard: Cătălin Zmărăndescu! Însă cel care vrea să-l „bată” pe luptător nu este un concurent de la Survivor România 2022, ci chiar fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

@zmaramma

Insta: zmaramma #foryoupage #foryou #invatapetiktok

♬ sunet original - Zmaramma

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo! Să mă duc la Războinici, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe treseu. Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, pentru că nu aș avea nicio problemă”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!