Câți bani câștigă Bia Khalifa din OnlyFans. Un abonament lunar costă 8 dolari

Câți bani câștigă Bia Khalifa din OnlyFans. Un abonament lunar costă 8 dolari
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 06 Septembrie 2022
Data actualizare: 06 Septembrie 2022
Bia Khalifa este concurenta care face ravagii la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Aceasta, înainte de a pleca în Republica Dominicană, s-a ocupat atât de cariera sa muzicală, cât și de contul de OnlyFans care îi aduce mulți bani pe lună!

Bia Khalifa a devenit un personaj extrem de controversat în mediul online. Aceasta susține că este prima femeie din România care și-a deschis cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. De acolo și până la un real succes a fost doar un pas, aceasta promovându-și corpul și personalitatea de fiecare dată când a avut ocazia. Pentru o perioadă de timp, ea a activat și în muzică, primind numeroase vizualizări și comentarii pe YouTube. 

Bia a reușit să strângă o comunitate numeroasă pe OnlyFans: 31.000 de abonați! Un abonament lunar, care permite vizualizarea unor fotografii indecente cu tânăra blondină, costă 8 dolari. Astfel, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” poate câștiga 248.000 dolari/lună. 
 


Abonamentul lunar nu este singura formă prin care creatorii de conținut pentru adulți de pe OnlyFans câștigă bani. Utilizatorii care doresc să vadă fotografiile și videoclipurile incendiare pot oferi bacșișuri generoase. Totodată, există și conținut pay-per-view (PPV).

Înainte de a pleca la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Bia Khalifa a încărcat 58 de videoclipuri și 355 de fotografii pentru ca urmăritorii ei să aibă conținut, în lipsa vedetei.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies