Ce a fost și ce-a ajuns:) Codin Maticiuc, despre viața de tătic: „La un moment dat am fost foarte șmecher”

Ce a fost și ce-a ajuns:) Codin Maticiuc, despre viața de tătic: La un moment dat am fost foarte șmecher
Citeste mai mult despre: Codin Maticiuc, tatic,
Autor: Redactia
Data publicarii: 10 August 2020
Data actualizare: 18 Septembrie 2020
Codin Maticiuc face haz de necaz :) Fostul playboy al României, cunoscut pentru viață sa mondenă, este acum un tătic responsabil! Maticiuc are o fetiță superbă de aproape un an jumate, iar viața sa s-a schimbat radical, după cum el însuși recunoaște.

În trecut posta poze din cele mai tari cluburi și locuri de fițe din țară, acum... împinge cu greu un cărucior, îmbrăcat cu ce a găsit la îndemăna :) Cea mai recentă postare a lui Codin Maticiuc a devenit virala pe internet. Acesta dă dovadă de autoironie fină, spre deliciul fanilor.
 

La un moment dat am fost foarte șmecher. Mergeam la munte doar la Susai și împingeam doar roabe cu vin. Acum sunt la Sinaia, împing un căruț și ma uit speriat în jur să nu mă vadă Dana Budeanu.

Publicată de Codin Maticiuc pe Luni, 10 august 2020

„La un moment dat am fost foarte șmecher. Mergeam la munte doar la Susai și împingeam doar roabe cu vin. Acum sunt la Sinaia, împing un căruț și mă uit speriat în jur să nu mă vadă Dana Budeanu”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

În câteva ore, postarea a strâns peste 400 de share-uri și 400 de comentarii.

Evident, fanele lui s-au topit când l-au văzut într-o astfel de ipostază adorabilă.

„De la băiețaș de Bamboo ai ajuns un tătic model și un actor, zic eu , cu mult viitor în față . Bravo Codine, ești de apreciat”!, i-a comentat o admiratoare.

„Ești doar un bărbat mișto care își iubește copilul ! Nu e nici o rușine să îți plimbi copiii, să îi schimbi de scurtez etc", i-a scris altcineva.

„Ceea ce împingi acum este incontestabil mult mai valoros fața de ceea ce ai avut întrega viață”, este concluzia fanilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies