Ce a găsit soția lui NOSFE în telefonul artistului, la două luni de la moartea acestuia

Ce a găsit soția lui NOSFE în telefonul artistului, la două luni de la moartea acestuia
Citeste mai mult despre: nosfe, nosfe a murit, Satra Benz,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 09 Decembrie 2022
Data actualizare: 09 Decembrie 2022
NOSFE s-a stins din viață în urmă cu aproximativ două luni după ce a suferit un infarct în locuința sa din Balotești. Moartea acestuia a adus foarte multă suferință și lansat o mulțime de teorii referitoare la comportamentele artiștilor underground. Despre el s-a scris că ar fi făcut supradoză, lucru pe care atât prietenii lui, cât și soția l-au negat vehement. 

Recent, Lu-K Beats, producător și membru al trupei Șatra B.E.N.Z, a fost prezent la PROFM, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre ultimele două luni. Vizibil îndurerat, acesta a simțit nevoia să puncteze anumite aspecte referitoare la tragedie și să sublinieze adevăratele motive care au dus la moartea lui NOSFE. 

În primă fază, Lu-K a spulberat zvonurile conform cărora NOSFE ar fi consumat substanțe interzise până în punctul în care acestea să îi provoace decesul:

„Ce să bagi să faci supradoză? Mai ales că el nu avea probleme de sănătate sau nu știam noi. Scandalurile vând. Adevărul e plictisitor câteodată”, a spus Lu-K Beats.


Mai mult decât atât, membrul trupei Șatra B.E.N.Z a dezvăluit un aspect care până în acest moment nu a fost spus: NOSFE era un artist care se implica foarte mult în activitatea sa profesională, motiv pentru care nu se odihnea niciodată suficient. Acest lucru îl dovedește numărul impresionant de piese pe care nu a apucat să le lanseze, dar care vor apărea într-un album special, post-mortem. 

Lu-K a mai subliniat că, pe lângă versurile nelansate ale artistului, Mădălina Crețan a mai găsit în telefonul lui și câteva gânduri ce puteau ridica semnale de alarmă. Se pare că NOSFE își dorea să doarmă cât mai puțin pentru a avea timp să își desfășoare toate activitățile. Astfel de situații sunt regăsite destul de des în rândul artiștilor, chiar Lu-K trecând prin una similară, ce îi putea aduce decesul:

„Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe’. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.

El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a spus prietenul și colegul lui Nosfe.

Sursă foto: NOSFE/Instagram, Mădălina Crețan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!