Ce are în comun actorul Leonid Doni cu personajul Robert Doroftei?

Ce are în comun actorul Leonid Doni cu personajul Robert Doroftei?
Citeste mai mult despre: Leonid Doni, Doroftei, Las Fierbinti,
Data publicarii: 11 Ianuarie 2022
Data actualizare: 11 Ianuarie 2022
În Las Fierbinți uneori aplică legea „după capul lui”, uneori e tipicar și sârguincios. Devine detectiv când e cazul - sau cel puțin el așa crede, dar e mereu bine intenționat și vrea să facă lumea mai bună.

E vorba despre Robert Doroftei, personajul căruia îi dă viață Leonid Doni. Se poate spune chiar că acesta e elementul care îi leagă pe cei doi - Leonid și Doroftei. Amândoi își doresc o lume mai frumoasă, chiar dacă folosesc mijloace diferite pentru a o face astfel. Chiar dacă lui Doroftei nu prea îi iese - cum s-a văzut și în episodul Las Fierbinți special de Crăciun. 

Leonid Doni a venit din Moldova, a jucat în piese de teatru și în seriale și încearcă, pe cât posibil, să își păstreze viața personală la un nivel privat.

Puțini știu de exemplu că e tatăl a doi copii - are doi băieți gemeni. Pentru Click, Leonid afirmă:

„Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni. Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri. Şi îmi plac pastele."

FOTO: Las Fierbinti

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!