Ce au făcut vedetele din România în prima zi a stării de alertă. „S-a dat ora exactă”

Ce au făcut vedetele din România în prima zi a stării de alertă. S-a dat ora exactă
Am scăpat de stare de urgență, suntem în stare de alertă. Liber la shopping!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Mai 2020
Data actualizare: 15 Mai 2020
Neobișnuite să petrească atât timp în casă, vedetele din România au profitat din plin de prima zi a ridicării restricțiilor de cirulație în interiorul și în afara localităților. Iată cum și-au petrecut primele ore de „libertate”!

Iulia Albu și-a pus echipamentul de alergare și a ieșit să dea câteva ture în parc. Stilista vestimentară a mărturisit că sportul în aer liber i-a lipsit mult și că nimic nu se compară cu „o alergare sănătoasă dimineața”.

Nimic nu se compară cu o alergare sănătoasă dimineața! Este exact genul de situație care te ține în formă și cu mințile acasă în această perioadă. Este infernal să alergi cu mască, dar am făcut-o și pe asta”, a scris Iulia pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on


Mihai Bobobete
a așteptat cu sufletul la gură să se ducă pe baltă, la pescuit. După mai bine de două luni de așteptare, a avut parte de o captură pe măsura stării de urgență.

S-a dat ora exactă 12 kg la ora 12:00”, a anunțat Bobo pe Instagram. Fir întins, în continuare!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) on


Adinei Buzatu
i-a lipsit mult medicul estetician, astfel încât i-a făcut o vizită dr. Ina Petrescu la prima oră. Îmbrăcată „corespunzător” – cu mască de protecție și mănuși chirurgicale – Adina Buzatu s-a lăsat pe mâinile esteticianei sale. Motivul? Corpul nu intră în carantină. 

Vezi VIDEO mai jos!


Adelina Pestrițu
s-a încumetat să iasă din casă, deși, într-un story, se declara dezamăgită de vremea urâtă. S-a oprit direct la salonul stilistului Adrian Perjovschi, unde și-a aranjat părul. 

FOTO: @adelina.pestritu

După salon, Adelina Pestrițu și-a vizitat magazinul de bijuterii și ceasuri și și-a invitat fanii să facă același lucru.

Anna Lesko a spălat rufe, după care le-a și călcat. A dat și cu pensula, dar a și pozat provocator. Și-a început ziua bine. Bine pentru fanii ei de pe Instagram, care au apreciat cât de harnică e.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on


Cristina Ich
nu s-a putut abține și a luat magazinele la pas. Prima zi de libertate, prima zi de shopping. „Shopping is my cardio”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies