Ce cadou a primit Sharon Fonseca de la Gianluca Vacchi de Valentine's Day. Valorează peste 200.000 de euro

Ce cadou a primit Sharon Fonseca de la Gianluca Vacchi de Valentine s Day. Valorează peste 200.000 de euro
Data publicarii: 15 Februarie 2021
Data actualizare: 07 Februarie 2022
Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când au devenit părinți relația lor pare să fie și mai puternică. 

La sfârșitul lunii octombrie 2020, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au devenit părinți pentru prima dată, iar de atunci se bucură de timpul petrecut cu fetița lor.  

De Valentine's Day, tânăra de 26 de ani a fost răsfățată de partenerul ei, primind un cadou mai mult decât spectaculos, o mașină Lamborghini Urus, estimată la peste 200.000 de euro. Vacchi și-a făcut intrarea în modul caracteristic, cu automobilul alb și un buchet de trandafiri roșii, iar clipul postat pe contul de Instagram a strâns peste 1 milion de vizualizări într-un timp foarte scurt. 
 


Gianluca Vacchi (53 de ani) și Sharon Fonseca (26 de ani) s-au întâlnit în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Vacchi mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. Averea italianului este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva săptămâni, omul de afaceri italian a mărturisit că nu este deranjat de diferența de vârstă de aproape 27 de ani dintre el și partenera lui. 

”Nu mi se pare relevant. Chiar dacă am barbă albă, entuziasmul meu este al unui băiat de 15 ani”, a declarat Gianluca. 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies