Ce face INNA în izolare și cui îi duce dorul! Artista a făcut dezvăluiri despre cel mai recent proiect 

Ce face INNA în izolare și cui îi duce dorul! Artista a făcut dezvăluiri despre cel mai recent proiect
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Noiembrie 2020
Data actualizare: 18 Noiembrie 2020
La începutul lunii noiembrie, INNA și-a anunțat fanii că va sta izolată în casă timp de trei săptămâni. Motivul? Cel mai nou proiect al artistei, intitulat “Dance Queen’s House”, în care compune muzică alături de cei mai tari producători. În 20 noiembrie, cântăreața își va lansa noul album.

INNA ne-a dat detalii despre cel mai nou proiect muzical, dar ne-a spus și ce îi lipsește cel mai mult de când este izolată în “Dance Queen’s House”. 

În primul rând, spune-mi câte ceva despre noul tău proiect? Cum ți-a venit această ideea?

Mi-am dorit să fac muzică împreună cu prietenii mei, producătorii și compozitorii de la Global Records și am spus că ar fi tare să nu mai facem sesiuni ca de obicei la noi la studio. Așa că m-am gândit că ar fi tare să ne izolăm într-o casă în care să stăm cu toții 3 săptămâni, să compunem piese, să ne și distrăm. Bineînțeles, cu responsabilitate, ne-am testat înainte de a intra în casă pentru ca totul să fie safe.

Ai mai fost “închisă” în casă? Te-au pedepsit părinții când erai mică? 

M-au mai pedepsit părinții, dar nu m-au închis în casă, doar îmi interziceau să fac lucrurile pe care mi le doream mult.

Apropo de case, cum arată locuința visurilor tale?

Nu am o casă a visurilor mele, însă îmi doresc să fie spațioasă, luminoasă, să am dressing, studio, camere minimaliste, în principiu.

De unde îți iei inspirația pentru a compune?

Din tot: muzică, oameni, iubire, prieteni, relații, experiențe, călătorii, poveștile mele, ale altora.

Poți să ne dezvălui ceva despre noul album?

Am multe planuri: în primul rând, să lansez cât de curând piesele pe care le-am făcut în sesiunea din Dance Queen’s House, îmi plac mult, aștept să împărtășesc muzica mea cu voi. Și am și un album în spaniolă pe care mi-aș dori să îl lansez, sunt piese de suflet!

Ce-ți lipsește cel mai mult de când ești izolată?

Nu m-am mai întâlnit cu părinții și bunica mea, nu mă mai plimb cu skateboard-ul pe Victoriei :) În rest, am prietenii aproape, echipa mea, fac muzică, vine și Toto în casă.

Ți-am urmărit vlog-urile. Ai spus la un moment dat că nu ai nicio operație estetică. Te-ai gândit să apelezi la bisturiu pe viitor? Ce părere ai despre femeile care fac asta?

Nu mă gândesc la operații estetice, nu m-am gândit nici pentru viitor. Dar cred că, dacă ai complexe și îți dorești schimbări fizice, câtă vreme le faci controlat și cu responsabilitate, sunt ok.

Ai tot răspuns la întrebările fanilor. Care e cea mai ciudată curiozitate a lor în ceea ce te privește?

Mmm, au fost multe. Când mă mărit, de ce mă tund, de ce nu mai fac muzică la fel ca la început. Nu sunt neapărat ciudate.

Ce nu te-a întrebat nimeni niciodată și ai vrea ca lumea să știe despre tine?

Să știi că de-a lungul vremii, fanii m-au întrebat tot ce se poate și ei cam știu totul despre mine. Chiar și lucrurile care nu sunt adevărate.

Fotografii: Andrei Via

Vezi și VIDEO: Olimpia Melinte, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină: "Mi-a fost foarte rău la început"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies