Ce face Lora după experiența Vorbește lumea: „La 37 de ani am învățat ceva nou”

Ce face Lora după experiența Vorbește lumea: La 37 de ani am învățat ceva nou
Lora a lansat două piese noi. FOTO: PRO TV
Citeste mai mult despre: Lora, Adela Popescu, Cove, Vorbeste lumea,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 27 Septembrie 2019
Și-a descoperit o altă latură a ei în perioada în care a prezentat Vorbește lumea alături de Cove. Deși i-a fost greu să se adapteze, Lora dezvăluie că emisiunea a ajutat-o să-și dezvolte niște abilități pe care nu le avea.

Lora s-a întors în studioul de înregistrări, la viața boemă de artist și la diminețile cu tabieturi. După experiența de la Vorbește lumea, artista și-a reluat în forță activitatea muzicală. Lucrează la piese noi, la videoclipuri, merge în tabere muzicale, e din nou ea.

„Am avut o perioadă destul de lungă cu program fix, ca la job, lucru care nu mă caracterizează neapărat, fiind o persoană foarte liberă și în deplin control în ceea ce privește programul meu”, spune Lora pentru PROTV.RO

Artista a dezvăluit că a început o nouă etapă, cu un mesaj foarte girl power. „Acum pregătesc publicul pentru genul acesta de atitudine. Am început cu E nebună românca. Luni am lansat Fii tu fata!, o piesă cu mesaj foarte puternic. Niciuna dintre aceste două piese nu a fost gândită pentru radiouri sau pentru a avea succesul unei piese mainstream, dar sunt niște episoade pregătitoare pentru ceea ce urmează. Am gândit totul ca un serial, ca un sezon dintr-un serial, iar acestea sunt primele două piese de pe noul material discografic”, mai spune cântăreața.

Citește și: Lora nu are încredere în cosmeticele cu care fac avere vedete precum Kylie Jenner și Paris Hilton. Care e motivul

Lora: „Am câștigat mult pe partea de încredere”

Artista dezvăluie că i-a fost greu să se adapteze unui program matinal, însă i-ar fi fost mai ușor dacă în tot acest timp n-ar fi trebuit să se ocupe și de cariera muzicală. A învățat lucruri noi, de care nu se credea capabilă. 

„La 37 de ani am învățat ceva nou. Am câștigat foarte mult pe partea de încredere cu emisiunea Vorbește lumea. Poate o să vă surprindă, dar eu sunt introvertită, am foarte multe anxietăți și sunt un om care se poate  retrage foarte ușor într-un colț pentru a observa de pe margine. Am învățat foarte mult să comunic. Dacă era să fiu jurat, cum am mai fost, sau o emisiune în care să cânt, cum am mai avut, eram mult mai mult în zoa mea de confort. Dar pe partea asta de comunicare a trebuit să mă dezvolt peste noapte, la propriu. Și pe scenă sunt mult mai relaxată”, mai spune Lora.

Vezi și VIDEO: Lora, la Vorbește lumea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies