Ce face un milionar în euro acasă, în izolare. „Viața e atât de nouă, încât abia ne adaptăm”

Ce face un milionar în euro acasă, în izolare. bdquo;Viața e atât de nouă, încât abia ne adaptăm
Autor: Dan L. Brumar
Data: 19 Martie 2020
Antreprenor cu afaceri de peste 100 de milioane de euro, Cristian Onețiu și-a mutat activitatea în bucătăria de acasă. Investitorul de la Imperiul Leilor a dezvăluit cum decurge viața lui în autoizolare.

#StaiAcasă – Arată că-ți pasă! e sloganul campaniei PRO TV pe care Cristian Onețiu l-a adoptat imediat. Omul de afaceri român spune că și-a mutat bioul în bucătărie, unde e mereu în contact cu partenerii de business și cu antreprenori pe care îi îndrumă în afaceri. El îi îndeamnă pe români să lucreze de acasă, dacă pot, și să respecte condițiile de autoizolare.

Viața de acasă, din autoizolare, e nouă, e altfel. Nu spun că este bună, pentru că e atât de nouă încât abia ne adaptăm. Însă, recomand ca fiecare om sănătos la cap să aibă grijă de sănătatea lui și a celorlalți. E responsabilitatea noastră”, spus Cristian Onețiu.

Investitorul de la Imperiul Leilor citește, dar și lucrează la o carte – Pitch-ul perfect – care ar trebui să apară într-o lună. Volumul este dedicat tinerilor antreprenori care au nevoie de sfaturi despre cum să convingă un investitor sau o instituție bancară că merită să investească în ei.

Vezi mai jos cum își mai petrece timpul, acasă, Cristian Onețiu!

FULLSCREEN
Ce face un milionar în euro acasă, în izolare. „Viața e atât de nouă, încât abia ne adaptăm”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO